top of page
EventSmall2.jpg

Welkom bij Alegria Beach

Zaterdagmiddag

9 september 2023

Spoorpark 6 Tilburg 

 

Op zaterdag 9 september 2023 organiseert stichting Alegria i.s.m. Beach Tilburg een Beachvolleybal toernooi.

Op deze sportieve dag is er niet alleen Beachvolleybal, maar ook muziek, eten en ontspanning! 's Avonds is er een gezellige Braziliaanse benefietavond met barbecue en muziek. De muziek wordt verzorgd door 2 DJ's.

Alegria Beach is also part of the Project: 'Educação e arte espaço informal' da Mesa de educação Do CCPB Conselho de cidadania dos Países Baixos.

Alegria Beach is ook een deel van het project: 'Educação e arte espaço informação. Een plek voor informatie over onderwijs en kunst, van de onderwijstafel van de Nederlandse Burgerschapsraad.Deze raad bestaat uit vrijwillige leden van de Braziliaanse gemeenschap die in Nederland wonen en werken als een maatschappelijke organisatie die zich inzet voor de gemeenschap van Brazilianen die in Nederland woont. De Raad is gesprekspartner tussen deze gemeenschap en het Consulaat van de Federale Republiek Brazilië in Amsterdam, zowel voor Braziliaanse autoriteiten en organisaties, MRE en anderen, als voor de autoriteiten van Nederland.

Inschrijving is mogelijk voor tweetallen en viertallen met uiteraard reservespelers, die voor de helft van de prijs mogen meedoen.Het spelniveau van het toernooi is verdeeld van Beginner t/m Gevorderd/Ervaren.

's Avonds is er een bbq en kun je onder het genot van een hapje en een drankje nog eens terugblikken met je mede-spelers op het afgelopen toernooi of gewoon gezellig langskomen.

 

Schrijf je op tijd in als jij/jullie ook bij het avondprogramma willen zijn. Er zijn hiervoor maximaal 80 kaarten beschikbaar!

Sponsoren Alegria Beach

bottom of page